La nostra història

El 1927 el mestre forner Rosendo Milà va obrir el primer de molts forns amb obrador propi. I el 1993 els seus descendents van transformar el negoci creant el primer forn amb degustació del mercat espanyol.

Actualment, 'el Fornet' disposa de més de 50 establiments repartits entre Barcelona i Madrid subministrats pels seus obradors centrals. A més a més, comercialitza la seva producció a tercers al sector horeca, col·lectivitats i distribució moderna, convertint-se en un referent únic en la comercialització de pa i brioixeria.

Empresa

Som la cura i perícia a l’obrador dels nostres flequers i flequeres. Som la constància i compromís que arribi tot fresc a través dels nostres repartidors i repartidores. Som l'amabilitat i atenció dels nostres dependents i dependentes. Som el mestre forner Rosendo Milà i el seu llegat. Som 'el Fornet'.

Responsabilitat social

Som el que fem. I això no és només la cura i cor que posem a cada part del procés de l'elaboració dels nostres productes. Si no una manera d’entendre i de fer, també pel que fa al nostre paper en la societat, contribuint a la solidaritat amb els més desfavorits i les grans causes.

El nostre equip

Som la nostra gent. Els que preparem els productes de matinada, els que els fem arribar tres vegades al dia a les nostres botigues, els que us atenem cada dia. El millor equip per garantir que tot estigui del teu gust.

Les nostres botigues

Ens apassiona l’autèntic. Per això, igual que desitgem que redescobreixis el pa de sempre i les nostres especialitats, volem que les nostres botigues siguin acollidores i respirin comoditat en tots els detalls. Perquè et sentis com a casa.