Treballa amb nosaltres


Vols formar part del nostre equip?

Nom i cognoms (requerit)

Adreça electrònica (requerit)

Telèfon (requerit)

Comentaris

Curriculum Vitae (requerit)
Si us plau adjunta un fitxer amb les teves dades. S'enviarà  directament a l'empresa que fa la selecció de candidats.

He llegit i accepto la clàusula legal

Clàusula legal

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter personal, l’informem que les seves dades seran tractades per:

RESPONSABLE: ROSENDO MILÀ, S.L.
NIF: B-08121659
DIRECCIÓ: C / Provença, 224 -08036- Barcelona
TELÈFON: 93 453 26 49
MAIL: info@rosendomila.com

A ROSENDO MILÀ, S.L. tractem les dades que ens facilita per tal de respondre a les seves consultes i li informem que tractarem les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ens comprometem a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en ROSENDO MILÀ, S.L. estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Podrà exercir els seus drets mitjançant escrit a ROSENDO MILÀ, S.L., C / Provença, 224 -08036- Barcelona o bé a través del correu electrònic info@rosendomila.com.

L’informem que podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula