Empresa

Història

El 1927 el mestre forner Rossend Milà  va obrir el seu primer forn. I fa més de 20 anys, els seus descendents van crear el primer establiment en el qual es podien degustar els nostres productes elaborats amb farines de primera qualitat, masses mare naturals i llargues fermentacions.

Els nostres establiments

Ens apassiona l’autèntic. Per això, igual que desitgem que redescobreixis el pa de sempre, volem que les nostres botigues respirin autenticitat en tots els detalls. Fustes nobles, forja, cristall, chester… Perquè et sentis com a casa.

Responsabilitat social

Cada nit, quan tanquen les nostres botigues, tots els productes peribles de ‘el Fornet’ es distribueixen, a través d’organitzacions sense ànim de lucre, entre persones desfavorides de Barcelona. És el nostre petit gra de sorra per contribuir a un món més solidari.

El nostre obrador

Els nostres mestres forners refresquen les masses mare naturals que fan possible les múltiples varietats de pa, amassen diferents tipus de farines i preparen les pasteres per facilitar el llarg repòs que ha de guardar cada recepta. Després els couen en un forn de pedra (com s’ha fet sempre) perquè arribin a les botigues acabats de fer. És un procés que es repeteix
dia després de dia des que el nostre fundador, Rossend Mià,
va crear el seu primer forn el 1927.

Dia rere dia, en despuntar el sol, els forners de 'el Fornet'
segueixen un ritual que es repeteix des del 1927:
amassar, fermentar i fornejar seguint els principis
que ens va llegar en Rossend Milà Tutusaus.