El nostre compromís

‘el Fornet’ és una empresa socialment responsable que vetlla per aportar el seu gra de sorra per fer una societat més solidària i més justa.

Fem servir mascaretes responsables amb tots

En aquests moments on la protecció dels nostres treballadors i clients és el més important, fem servir mascaretes reutilitzables fetes per Circoolar Ethical Workwear. Així garantim totes les mesures de seguretat i higiene indispensables i aconseguim reduir l’impacte mediambiental que genera l’ús massiu de mascaretes d’un sol ús, gràcies al fet que les seves propietats antibacterianes resisteixen 10 rentades. A més, el 10 % dels beneficis d’aquestes mascaretes es donen a la Fundació Roure, que atén a les necessitats bàsiques de les persones grans i famílies.

El nostre obrador i les nostres botigues en temps de COVID-19

En ‘el Fornet’ res ens preocupa més que la seguretat dels nostres treballadors i la teva. És per això que, després de la recent crisi sanitària viscuda, adaptem els nostres establiments i la nostra forma de treballar per poder garantir-la.

Vols saber què hem canviat perquè puguis seguir gaudint com sempre?

Llegir més

Millora en l’eficiència energètica de la nostra planta a Barcelona.

Hem substituït quatre dels forns rotatius existents a la planta Rosendo Milà S.L.U. de Barcelona per uns amb un sistema de cocció més eficient a nivell energètic. Això ha permès un estalvi d’energia de 39,17 tep/any.

Llegir més

Col·laboració contra el Càncer de Mama

Des de 2018, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama, posem a la venda el llaç rosa solidari de pasta de full, els beneficis dels quals van íntegrament destinats a una associació de dones afectades pel càncer de mama: Grup Àgata a Barcelona.