Filter by

 


Si us plau, omple el formulari

Nom i cognoms (requerit)

Adreça electrònica (requerit)

Comentaris

Ets / Departament

He llegit i accepto la clàusula legal

Clàusula legal

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Rosendo Milà, SLU amb la finalitat d’atendre les seves consultes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: c/ Provença 224 08036, Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament de les mateixes.

Així­ mateix, i d’acord amb l’establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà  de comunicació electrònica equivalent.
Li informem que podrà  revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic: info@rosendomila.com. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.


Contacta per e-mail

Si us plau, fes-nos arribar els teus comentaris, suggeriments o queixes indicant-nos si ets client o proveïdor.


Contacta per telèfon

Si vols contactar amb nosaltres:
93 453 26 49


Vine a veure'ns

Disposem d’espais preparats per a la celebració dels teus events o celebracions. Truca’ns i t’informarem.
Tel. 93 453 26 49
catering@rosendomila.com